SİTE YÖNETİCİSİ TEKNİK TASARIM GENEL KOORDİNATÖR

Mehmet UZUN

Mehmet UZUN:
4 Eylül 1980 tarihinde Maçka Yazlık Köyünde doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Gümüşhane Kelkit İlçesinde tamamladı, 2001 yılında YYÜ Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümünden mezun oldu. 2001 – 2002 yılları arasında Trabzon’da Bilgisayar Otomasyon Sitemleri ve Programlama üzerine özel bir firmada çalıştı. 2002 – 2004 yılları arasında Trabzon Maçka Halk Eğitim Merkezinde Bilgisayar Öğretmenliği yaptı, 2004 -2005 İzmir ve İstanbul’da askerlik hizmetini tamamladı. 2005 – 2007 yılları arasında İstanbul Pendik Kurtköy İlköğretim Okulunda bilgisayar öğretmenliği yaptı. 2007 tarihinden itibaren İstanbul Pendik’te, Özel Penbil Eğitim Kurumlarında kurum müdürü olarak görev yapmaktadır.
Site Yönetiminde genel koordinatörlük ve teknik tasarım görevlerini yürütmektedir.

İletişim:
e-mail: mehmet_uzun61@hotmail.com
Tel: (0216) 354 16 28
Cep: 0505 813 44 16

SİTE YAZILARINDAN SORUMLU KOORDİNATÖR

Nazım ESMER

Nazım ESMER: 18.Ekim.1957 tarihinde Yazlık Köyünde doğdu. 1978 yılında KTÜ Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu. DSİ Diyarbakır 10. Bölge Müdürlüğünde ve Karakaya Barajında görev yaptı. Halen, DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürlüğünde çalışma yaşamını sürdürmektedir.

İletişim :

Elektronik posta : nazimesmer@yahoo.com
Cep: 533 639 74 20

SİTE FORUM - VİDEO - FOTOĞRAF BÖLÜMLERİNDEN SORUMLU KOORDİNATÖR

Hayrettin KARAGÖZ

Hayrettin İshak KARAGÖZ: 6 Ekim 1984 Maçka Yazlık Köyünde doğdu. İlkokulu Maçka Yazlık Köyü Hatuniye İlköğretim Okulunda tamamladı. Maçka Lisesinden 2004 yılında mezun olduktan sonra 2005 yılında özel bir firmada grafiker olarak çalıştı. 2006 yılında Dumlupınar Üniversitesi İthalat İhracat Bölümünü kazandı. 2009 yılında Bağcılar Trabzonlular Derneğinde sekreter ve Halkoyunları Eğitmeni olarak çalıştı. 2011 yılında Maçka Kaymakamlığı Proje Ofisi Destek Personeli olarak işe başladı ve iş hayatına bu kurumda devam etmektedir.

İletişim:
e-mail: liverali_ishak@hotmail.com