MEDYADA LİVERA HABERLERİ

BAŞKAN'A ŞÜKRAN BELGESİ
Köşe yazarımız İsmail ÇİÇEK’in editörlüğünü yaptığı haber sitesi www.altinderebeynevit.com tanışma ve kaynaşma gecesine katılan dernek başkanımız Alaettin ŞAHİNLER’e altinderebeynevit.com sitesine yapmış olduğu katkılarından dolayı Akyazı MHP ilçe başkanı Ahmet BİRİNCİ tarafından Şükran belgesi takdim edildi. Haber ayrıntısı için tıklayınız.

21 Nisan 2010 01:15

27 ŞUBATTA TRABZON’UMUZUN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE BULUŞALIM !

24 Şubat 1918 Tranzon’umuzun 92. Kurtuluş yıldönümü anısına, 27 Şubat 2010 Cumartesi saat 18:30 – 23:00 arası, Bağcılar Trabzonlular Derneğimizin hazırlamış olduğu kurtuluş programına Yazlık Köyü Dernek Yönetimimiz ve Yazlık Köyü Halk Oyunları Ekibimiz katılacaktır. Tüm Yazlık Köylüler Programa davetlidir. Ayrıca program ÇAY TV’den CANLI Yayınlanacaktır. Program içeriğini görmek için tıklayınız.

Yer: Bağcılar Olimpik Spor Salonu Bağcılar / İSTANBUL

24 Şubat 2010 00:30
Kalandar Şenliği KÖYÜMÜZE ZİYARET
3 Ocak 2010 Pazar günü köyümüzü ziyarete gelen Rumlar köyümüzde Kalandar geleneğini canlandırıp geri döndüler. Çadır tiyatrosu ekibini andıran 47 kişilik Rum Turistler çeşitli kostümler(memoeroi kıyafeti) giydiler(ayı kürkü, cadı kadın), kemençe eşliğinde horon oynadılar. Çok eskiden beri yaptıkları bu geleneği ikinci kez köyümüzde tekrardan düzenlediler. NTV NTV' de yayınlanan haberi izlemek için tıklayınız.

5 Ocak 2010 01:30