AVRUPANIN ÇÖKEN { AB } EMPERYALİZMİ BİZİ ** ABLUKAYA ** ALMAYA ÇALIŞIYOR! NEDEN? AVRUPALI EMPERYALİSTLER:

Murteza BAŞLAR

1-
Hem marksizmi, hem de sömürülerini devam ettirmeye çalışan Avrupalılar, çalışanlarına verdiklerini geri almaya çalışınca önce göçmen işçilerden başladılar. Başlamalılar. Çünkü; işçilerin tasfiye eylemini gerçekleştirebilmek için önce şovenizmi ve ırkçılığı devreye sokmak zorundadırlar.
              ** İşçileri ve ülkelerindeki farklı halkları ** bir şekilde bölmeden bu işi başaramazlar.
              Örnek-1-Baştan beri özellikle Türkler olmak üzere, SABOTAJLAR, SUİKASTLER, YANGINLAR vs belli bir merkez tarafından çıkarılıp organize edildiği ortaya çıktı.
2- AVRUPALI, dünyada ne kadar terör örgütü varsa onları bir şekilde, özellikle BELÇIKA-FRANSA-DANİMARKA, olmak üzere kendi içinde besleyip büyütmüştür. Çünkü; -AB.-SÖMÜRDÜĞÜ DEVLETLERİN BAŞINI KALDIRMAMALARI İÇİN onlara kendinden yani Avrupalı ** bir baş ** inşa etmeye çalışmıştır. Bu başın isminin sol veya sağda veya islamla anılması hiç bir şeyi değiştirmemiş olup bundan sonra da değiştirmeyecektir. {MK.ATATÜRK'ÜN TÜRKİYESİ HARİÇ ,-onu hiç bir zaman başaramadılar.- } Ör.2-Dünyadaki ayaklanmaların bazıları,
3- Evrensel demokrasi değerlerini daha çok kendileri geliştirdi ancak; bu değerlerin ucu kendilerine değince, anında yine kendilerinden olan ** MAKYAVEL'İ** hatırladılar.** Demokrasilerinin beşiği dedikleri FRANSA hemen ırkçılığı kışkırtan ve düşünce hürriyetini yerle bir eden Ermeni soykırımı tasarısını yürürlüğe koymaya çalışıyor. Ör: FRANSA'nın soykırım yasası.
4- AB bile bile KIBRIS'I bütün ilkelerini alt üst edip içine alırken; bir gün TÜRKiYE'ye karşı kullanacağının hesabını yapmıştır mutlaka. Onların hesabı üzerine hesap olmaz. BİZANS oyunlarını onlardan iyi bilen de yoktur. Amma ve lakin zamanımızın HAÇLILARININ oyunları 1071 de, 1453 de, 1461 de, 1919 da, 1944 de tutmadı. Gene boşa uğraşıyorlar. Bu gün de tutturamayacaklar mayaları bozuktur da ondan. Onların yoğurdu tutmaz. Bu gün Kıbrıs diye bize dayattıkları, aynı kendileri ve kendilerinin ataları gibi boş oyunlarıdır. Çünkü; zihniyetlerine **bizim için REFAH, DİĞERLERİ İÇİN SEFALET anlayışı hakimdir. HİTLER, MUSSOLİNİ, FRANKO da onların eseridir.** Ne yana, hangi ideolojilerine başvursalar MAKYAVEL'İ asla unutamıyorlar. Bunların sağcı, solcu veya haçlı olması dünya milletleri için hiç bir şey değiştirmiyor. Her olaya kendilerince **bilimsel dedikleri, gerçek bilimle ilgisi olmayan **bilimsel bir şey uyduruyorlar. Diğer bilim adamları da şimdiye kadar bu **bilimsel! **lokmaları yuttu yalan yok. Ör:Güney KIBRIS'sın AB nin komutasına getirilmesi.
5- ""İSRAİL"", İspanyada onları soykırımdan kurtaran OSMANLIYA ihanet ederek SİYONİZMLE Osmanlı'nın torunlarına saldırıyor. Bizim JAK KAHMİ'Yİ **DYP** den milletvekili yaptığımızda, adamı İsrail’e sokmadılar. Neden acaba? Zamanında İsrailin Osmanlıdaki ideolojik mimarı olan, SABETAY SEVİ Edirne’de BÖLÜCÜLÜĞE DENK DÜŞEN bir davadan yargılandıktan sonra, Osmanlı Sarayına kapıcıbaşı yapılmıştır. Orada düşüncelerini yaymasına müsaade edilmiştir. Sabetayist düşünce Osmanlının şemsiyesi altında gelişmiştir. Bu İsrailliler yedikleri çanağa pisliyorlar. Bu da böyle biline. Bu gün Yahudi dinine dayalı,** EN BÜYÜK ve KATI ŞERİAT DEVLETİ ** İsrail olduğu halde, kendine medeni diyen batı dünyası, Şeriattan bahsederken sadece islamı anlıyor niçin acaba, derdi nedir, nerededir? Ör: Siyonizm ve Avrupanın siyonistlere karşı tavrı.
 BU DURUM TÜRKİYEMİZ İÇİN GERÇEK BİR ABLUKA GİRİŞİMİDİR ve AB'nin YETERİ KADAR GEREKÇELERİ DE VARDIR.
Bu gerekçeleri sıralamak gerekirse;
1-AB EKONOMİK STRATEJİ olarak miadını doldurmuştur. AB'nin, sanayide ve tarımda yeteri kadar gelişmesi vardır. Bu doğrudur. Ancak; bu gelişmeyi ABD'yi ve DÜNYAYI, ALT ETMEK İÇİN KULLANMASI YANLIŞ BİR stratejidir. Kim olursa olsun yanlıştır. Çünkü; dünyayı egemenlik altına almak gereksizdir, yanlıştır. BOŞUNADIR. **Dünyada, anlaşıp **BÜTÜN DÜNYAYI KAPSAYACAK GÖNÜLLÜLÜK ESASINA DAYALI **federal bir DÜNYA DEVLETİ kurmaktır doğru olan. Ticaretin ve sanayinin ve çalışmanın ve yaşamanın ve insanlar ve devletlerarası ilişkilerin, her yerde, bilinen belli kuralları olsun BAŞKA İSTENEN NEDİR?
2-AB askeri ve güvenlik gücü olmayan ucube bir imparatorluk peşinde olması yanlıştı. Hem ABD'ye karşı savaşacaksın, hem de ABD 'nin yönetiminde olduğu NATO 'yla korunacaksın. BU, OLACAK ŞEY Mİ?
3- Sömürgeleştirilmiş, sömürge devletleri sömürmek için,  kurulan ekonomiler, yapısı gereği yıkılmaya mahkumdur. Adamlar gün gelir sende olanı ben de istiyorum der. Diyeceğin tutarlı bir şey var mı? Yoktur. Er veya geç bunu diyecekler.
4- ** TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ** yani biz. Son on yıldır. Geliştirdiğimiz ekonomik, siyasi ve sosyolojik politikalarla, Dünyanın bütün devletlerinin ve milletlerinin umudu olma yolunda ilerliyoruz. Bizi durdurmalarının tek yolu; eğer içimizden bozulmazsak, dünyada her hangi bir şekilde ve dünyanın herhangi bir devletiyle, savaşa sokmaktır.
 DEVLET OLARAK YAPMAMIZ GEREKENLER;
1-Yeni bir anayasayla iç huzuru ve iç birliği sağlamak. { benim yazdığım **EŞİT YURTTAŞLIK PROJESİ ** bunun için uygundur.}
2-Dünya'nın neresinde ne kadar yurttaşımız varsa onlara bulundukları yerlerde kalmak şartıyla, bu çalışmalara katmak.
3-Bizimle çıkarları birleşen ne kadar devlet veya millet varsa, onlarla  BİR GÜN MUTLAKA DÜNYA FEDERE DEVLETİNİN kurulacağını da hesaba katarak  ve aynı zamanda onun için de çaba sarfederek. {Sırasıyla önce milli devletlerin bağımsızlığı, daha sonra KÜRESEL TEK DEVLET biçiminde }AB'ye karşı iş birliği yapmak. ABD dahil.
                           Bu gün işimiz zor değildir. Önemli olan önce bir programla, kafaları netleştirmek, sonra da işe koyulmaktır.
BİLİNMELİDİR Kİ EN BÜYÜK KOALİSYON KAİNATIN KENDİSİDİR. BİLİMSEL, EKONOMİK, ASKERİ, SOSYOLOJİK, İTTİFAKLAR, POLİTİK ve SABIR GÜCÜMÜZ VARDIR. DÜNYADAKİ HER TÜRLÜ ŞARTLAR DA UYGUNDUR