TBMM'Yİ BOYKOTLARI ÜZERİNE;

Murteza BAŞLAR

Bilindği gibi 12 haziran seçimleri kusursuzca yapılmış ve yurttaşlar meclisi istedikleri gibi yapılandırmışlardır.Kimi aklı evvelerin boykotlarından görünen o ki;meclis çoğunluğuna ve  mahkemelere vesayet uygulamak isterler.Toplamda %30 muhalefet %63 çoğunluğu yok sayarak cebir ve şiddetle bir şeylerin peşindedirler.O DEVİRLER GEÇTİ EY MUHALEFET SİZDE BİRAZCIK UYANIN ARTIK, ÇOCUKSU TAVIRLARINIZDAN USANDIK, OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE, BUNU BEN DEMİYORUM %63 DİYOR.HESABINIZ MECLİSİ ÇALIŞAMAZ DURUMA GETİRİP BİRİLERİNE ***DURUMDAN VAZİFE ÇIKARMANIN*** ŞARTLARINI OLUŞTURMA o, ÇABALARINIZ DA BOŞUNADIR.

Artık sizleri ve bizleri *geri zekalı ,cahil, bunlara güvenilmez,bunlar'her şeyimizi sattı' vatanı satarlar*diye tanımladığınız kadrolar YÖNETECEK ister beğenin,ister beğenmeyin.Yalanla,dolanla,görüntü ve cilalı laflarla bu geminin gitmeyeceğini-gitmediğini anlayın artık.Bütün filozoflarınız,bilgeleriniz,ahım-şahım teorisyenleriniz sizin olsun güle güle kullanın,bizim onlara ihtiyacımız yoktur.ARTIK SİZİNLE BİRLİKTE,SİZİNLE BERABER,İÇ  İÇE ,KOMŞU-KOMŞU**MİLLİ BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE , BÜTÜN FARKLILIKLARIMIZI,KORUYUP,GELİŞTİRİP VE ZAMAN İÇERİSİNDE KAYNAŞARAK VE KALKINARAK VE EŞİT YURTTAŞLAR OLARAK YAŞAMAYA KARARIMIZ VAR.***İNATIMIZ-İNATTIR.**İMTİYAZSIZ SINIFSIZ KAYNAŞMIŞ BİR KİTLE OLACAĞIZ.**AHTİMİZ VARDIR 1920' Lİ YILLARDAN BERİ!!

Muhalefetlere ihtiyacımız vardır.Biliyorsunuz.=AMMA VE LAKİN ESKİDEN yaptığınız gibi, OLDUĞU GİBİ,YAPTIĞINIZ GİBİ=** MUHALEFETTE OLASANIZDA BU ÜLKEYİ{bir kısım medya,bir kısm yargı, bir kısım asker-sivil karışımı, sözüm ona devrimci!!aristokrat- bürokratlarla!!!}YÖNETMENİZE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ.**Biz uyandık sizler de uyanın artık.Sadece gözlerinizi açacaksınız ,çokmu zordur.güneşin doğduğunu görmek.

vecoğun murteza.8*temmuz*2011-cuma saat 8.12