YAZARIMIZ NACİ KUZU

Yazan Naci KUZU

ANKARA ZİYARETİMİZ

Eskişehir’den saat 10.00 sıralarında ayrıldık. Eskişehir –Sivrihisar-Polatlı güzergâhını kullanarak Sincan’da ikamet eden değerli ağabeyimiz Yusuf BULUT’un evine misafir olduk.

Yusuf BULUT hocamıza derneğimizle ilgili bilgi bir tatlı bir sohbet ortamında aktarılıyor.

Bu sohbet ve fikir teatisi ardından bir diğer kardeşimiz Dursun BULUT’un mekanına doğru yola çıktık. Dursun BULUT’un işyeri önünde birkaç hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedik.

Dursun abi Ankara Sincan’da İnşaat ve hırdavat malzemeleri ticareti ile uğraşıyor. Kendisine bol ve helal kazançlar diliyoruz.

Ali SARITAŞ, Davut BEYAZ Dursun BULUT ve Alaettin ŞAHİNLER beraber Dursun Usta Ticaretin önünde
Sincan ziyaretimiz ardından K.Esat’ta bulunan Temel KANTARCI ağabeyimizi evinde ziyaret ettik. Evinide bulmak için bayağı zahmet çektik.

Menüde hamsi buğulama Leyla kardeşimizin ellerine sağlık yemek faslından sonra salona geçtik ve derneğimiz faaliyetleri ve aldığımız dernekle ilgili uzun boylu konuşmalar yaptık ve Ankara’da bulunan Liveralılardan desteklerini esirgememelerini talep ettik.

Temel Ağabeye veda ederek Ankara’dan ayrılarak İstanbul’ doğru yola çıktık.
Akşam saatlerinde geldiğimiz  İzmit’te ikamet eden üyemiz ve değerli kardeşimiz Mehmet BULUT’u da ziyaret etmeyi unutmadık

Ziyaretimizde Mehmet’le ana konumuz olan derneği ve faaliyetlerini konuştuk. Mehmet’i derneğimize karşı kırgın gördük. Tek beklediği vefa manevi desteği bulmadığını haklı olarak ifade ediyor. Kendisine yeni bir sayfa açtığımızı bu nedenle herkesi kucaklamak istediğimizi, komşu hakkı, akraba eş dost ve köylülerimizi bilgilendirmek aydınlatmak ve desteklemek için çalışmalar yaptıklarını, bunun içinde desteğe ihtiyaç duyduklarını kendisine ifade ettik. Bir nevi gönül alma ziyareti oldu 23 aralık 2012 Pazar akşamı İzmit’ten ayrılarak İstanbul’a revan olduk.
Sonuç olarak bağlamak gerekirse yaptığımız bu ziyaretler çok olumlu geçti. Bir defa insanın hatırlanması çok güzel ziyaret ettiğimiz herkeste bunu gördik hissettik. İnsanımızın maddi özellikle manevi bilgi ve desteğe ihtiyacı var. Ve son bir not biz dahil herkeste sıla  özlemi var.
Hoşcakalın.