YAZLIK KÖYÜ ZİYARETÇİ DEFTERİ

m.yakup karagöz m.reis_61@hotmail.com

Kaygılıyım:

Bir konuda rahatsızlık duyduğum içim yazmak istedim İstanbul’da Köy Derneğimiz varken Yazlık Köyünde kurulan dernek neden kuruldu. Amacı nedir, İstanbul’daki Dernekle bir bağı var mı? Yada iletişim için demidirler. Bana bu iş biraz tuhaf geldi bilgisi olan varsa burada bizleri bilgilendirebilir mi…

2015-02-24 21:52:02

osman karagüzel osmankaraguzel@hotmail.com

can kardeşim Remzi bey:

Nazım Esmer kardeşimizin Rahmetli Remzi Çilingir ile ilgili yazısını tevafuken okudum.Boğazım düğümlendi, ağlamaklı oldum.Çünkü, Remzi bey ile Tırabzon Köy Hizmetlerinde yaklaşık 5 yıl beraberliğimiz, çok yakın arkkadaşlığımız, can kardeşliğimiz aklıma geldi.Onunla ilgili anılarım gözümün önüne geldi.DERİNDEN SARSILDIM VE YARALARIM TAZELENDİ.ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN.KARINCAYI İNCİTMEZ-İNCİTEMEZ bir tabiatta olan bu kardeşim benim en can kardeşim idi.En kalbi selam ve dua ile.OSMAN kAREAGÜZEL-Yeni Sakarya ve netgaste köşe yazarı.
  2014-12-27 22:49:07

zafer atar zafer-atar-87@hotmail.com

BULUT ailesine:

herkese selam olsun.köyünüzü çok beğendim.tekrardan görmek nasip olur inşallah.BULUT AİLESİNE şükranlarımı sunuyorum
  2014-12-27 17:18:51

hamiye alemdağ hamiyealemdag@hotmail.com

taziye:

Murteza BAŞLAR ağabeyimizin ölümünden duyduğumuz üzüntüyü bildirir,tüm yazlık köyü ve kederli ailesine başsağlığı dileriz
  2014-11-17 02:09:48

Naci Kuzu nacikuzu@hotmail.com

Ziyaretçi Defteri:

Ziyaretçi defterine yazı yazmak isteyen köylülerimiz direkt bu sayfaya yapabilirler. Anlayış ve sabırla bekliyoruz. Selamlar
  2014-09-03 03:15:39

Naci KUZU nacikuzu@windowslive.com

TAZİYE:

MERHUME FATMA TEYZEMİZİN VEFATINI TEESSÜRLE ÖĞRENDİK KENDİSİNE YÜCE ALLAH'TAN GANİ GANİ RAHMET HACI OSMAN AMCAYA VE ÇOCUKLARINA SABRI CEMİLLER VE METANETLER DİLERİM. MEKANI CENNET OLSUN
  2014-02-06 00:45:29

Mehmet UZUN mehmet_uzun61@hotmail.com

Yeniz Ziyaretçi Defteri:

Bugüne kadar gezginler.net sitesi üzerinden kullandığımız ziyaretçi defteri hizmeti sonlandırılmıştır. Bundan sonraki yazışmalarımız bu defter üzerinden gerçekleşecektir. Tüm site ziyaretçilerimize duyurulur.
  2014-01-08 01:35:31

ESKİ ZİYARETÇİ DEFTERİ MESAJLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

« geri 1 | 2 ileri »